Wat hebben wij een mooie vereniging!

Door • 8 april 2019 • Categorie: Vak-S

Weken lang een volle sporthal, elke zaterdag weer tientallen supporters langs de lijn. Spandoeken, muziek, trommels en aanmoedigingen van jong tot oud. Het is er allemaal bij ons Sparta! En dan op 6 april moesten wij nog één keer van ons laten horen en dat hebben we gedaan. Een dubbeldekker voor maar liefst 90 personen helemaal vol. En dan nog niet gesproken over alle supporters die zelf naar Maarssen zijn gekomen. Jeugd, ouders, familie en vrienden, iedereen bij elkaar, als één 9man van Sparta!

Vanaf de eerste seconde was de sfeer te proeven, maar ook in de laatste seconde werd ons Sparta 1 nog aangemoedigd en gesteund. Supporters, het is prachtig hoe jullie Sparta en in het bijzonder Sparta 1 hebben gesteund dit zaalseizoen.

Als ‘voorzitter’ van Vak-S wil ik ook nog een paar mensen in het bijzonder bedanken, natuurlijk de harde kern van Vak-S die elke zaterdag weer druk bezig waren met alles opbouwen en afbreken. Bedankt Rik, Leon en Lars! Bedankt Hanne voor de hulp rondom het regelen van de bus en Jarno voor het filmen (de aftermovie is te vinden op Facebook en Instagram!).

Nu worden natuurlijk veel mensen tekort gedaan, maar namens Vak-S bedankt! Zonder jullie hulp was het geen succes!

En bijna vergeten, de best geklede supporter was Hanne van den Born, ook had ze de meeste teamgenoten meegekregen naar de wedstrijd! De bitterballen voor jullie staan warm in de Sparta kantine!

Vak-S