Deelname Rabobank Clubkas Campagne 2016

Door • 14 februari 2016 • Categorie: Sponsorcommissie

Ook dit jaar doet Sparta Korfbal mee aan de Rabobank Clubkas Campagne 2016. Dit betekent dat wij als vereniging weer rekenen op alle leden die aangesloten zijn bij de Rabobank.
Vorige jaar was het voor vele Rabobank leden niet bekend en daarom hopen wij met extra informatie iedereen op tijd te informeren zodat er volop gestemd kan worden op Sparta Korfbal.

De Rabobank is altijd erg betrokken bij sport en activiteiten die in de regio worden opgezet. In 2015 heeft Rabobank besloten budget te reserveren voor verenigingen en een steentje bij te dragen in sponsoring.

Dit jaar hebben zich meer clubs ingeschreven dan vorig jaar, en daarom heeft de Rabobank randmeren besloten een nog hoger bedrag beschikbaar te stellen. Dit jaar verdelen onze leden geen € 50.000,- maar € 60.000,- onder hun favoriete clubs!

Hoe werkt het?

Van 7 tot 25 maart 2016 krijg je bij het inloggen op je Rabobank rekening een scherm te zien waarmee je kunt stemmen op je favoriete club. Je kunt in dit scherm stemmen op 3 verenigingen. Uiteraard hopen wij dat jullie massaal op Sparta Korfbal gaat stemmen.

Na 25 maart worden alle stemmen geïnventariseerd en wordt dit tegen het beschikbare budget gehouden. Uiteraard krijgen de clubs met de meeste stemmen ook de meeste Euro’s.

Op woensdag 30 maart wordt door Rabobank Randmeren een slotavond georganiseerd en worden de cheques uitgereikt.

Wat gaan we met het geld doen?

Sparta korfbal wil het geld van de Rabobank clubkas actie gebruiken om de opleiding van jeugdleden voor scheidsrechter en trainer te bekostigen.

Als vereniging zijn wij van mening dat een goede basisopleiding als scheidsrechter of trainer bijdraagt tot meer inzicht en dus meer plezier in beide functies.

We rekenen op jullie stem, beste Rabobank leden!

Sponsorcommissie Sparta Korfbal.