Boni jeugdsponsoractie

Door • 10 oktober 2015 • Categorie: Sponsorcommissie

Wij, KV Sparta Nijkerk doen ook mee aan de jeugdsponsoractie 2015. Wat houdt dit nu precies en op welke wijze kunnen jullie de club helpen?
Boni supermarkten organiseert van 30 september t/m 24 november 2015 een jeugdsponsoractie. Dit betekent dat als je bij Boni boodschappen doet gedurende deze periode je bij besteding van € 10, – aan boodschappen een speciale munt ontvangt. Deze munten kun je doneren in de winkel aan KV Sparta Nijkerk (inleveren t/m 28 november 2015).
Dus roep de steun in van ieder familielid, kennis en of buren die boodschappen doen bij Boni om alle verkregen muntjes te doneren aan KV Sparta, onze club! Als club zullen we enig promotie werk gaan verrichten in de supermarkt in Nijkerk om onze club onder de aandacht te brengen bij het winkelende publiek. Ook hierbij als belangrijkste reden: veel muntjes krijgen. Hoe meer muntjes, hoe meer geld we kunnen verdienen voor onze jeugd!!!! Gedurende de acht weken wordt wekelijks de tussenstand zichtbaar gemaakt in elke Boni supermarkt.

klik hier voor de tussenstand: http://jeugdsponsoractie.bonisupermarkt.nl/nijkerk-wheemplein.html

boni jeugdsp