Speculaasactie 2018 groot succes

Door • 21 januari 2019 • Categorie: speculaascommissie

Afgelopen najaar zijn alle jeugd- en seniorenteams op pad geweest om speculaas te verkopen. Een jaarlijks terugkerende actie die voor de club van groot belang is.

Het jeugdteam D2 onder leiding van Mirjam Top en Ilse Dokter heeft dit jaar de beste zaken gedaan. Om dit te belonen heeft dit team een teamuitje gewonnen. Maar, meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen. Daarom een groot compliment aan alle jeugdteams en ouders die zich hebben ingezet.

Ook door de senioren is er actief deelgenomen aan de speculaasactie. Voor deze teams stond er wat anders op het spel: een teamschaal bitterballen, mede mogelijk gemaakt door Van de Pol Catering. Meerdere seniorenteams zijn er met deze beloning vandoor gegaan, waaronder het tweede team.

De speculaascommissie wil alle vrijwilligers bedanken voor de inzet afgelopen najaar. Het financiële belang van de actie is groot en de inzet van vrijwilligers ontzettend belangrijk. Interesse om lid te worden van deze commissie? Bel, app of mail naar Mascha Vermeer. Tel: 06-46787770, e-mail: mascha_vermeer@hotmail.com