Terugblik op een ledenvergadering met veel verandering!

Door • 21 december 2018 • Categorie: Bestuur

10 december vond de jaarlijkse ledenvergadering van Sparta weer plaats. Een mooie groep fanatieke Spartanen was aanwezig op ons sportcomplex. Meerdere onderwerpen werden besproken, waaronder de toekomst van Sparta voor trainers, coaches en scheidsrechters. Ook werd er gesproken over de kantine en de sfeer die daar omheen aanwezig is. Jong en oud, topkorfbal of lekker een balletje gooien voor het plezier, hoe zorgen wij dat iedereen het naar zijn zin heeft bij Sparta Korfbal!

“Sparta wil een vereniging zijn waar je met plezier en enthousiasme, op je eigen niveau, samen kan korfballen in een team waarin je jezelf kan zijn en je je veilig voelt”

Dat is de visie van Sparta in 1 zin en daar gaan wij als vereniging het aankomende jaar en jaren hard aan werken! Deze nieuwe visie wordt ingeluid met een vernieuwd bestuur. Maandag 10 december zijn Hanneke van den Brom, Bram van Slooten en Dennis van Sluijs aangetreden bij het bestuur. Met de blijvende bestuursleden, Ruud Lohuis en Henk Buitink, is het bestuur compleet. Henk Buitink moet daarbij nog extra in de spotlight worden gezet, want naast dat hij 50 jaar bij onze vereniging is aangesloten (applaus), is hij vanaf heden onze voorzitter!

Waar nieuwe mensen komen, gaan er jammer genoeg ook mensen weg. Dit jaar hebben wij afscheid moeten nemen van Marlinda Molenaar en Henk Luigjes, beide zullen het bestuur verlaten, maar blijven actief binnen onze vereniging! Grote dank voor jullie bestuursjaren en dat jullie onze vereniging blijven steunen!

Vanuit het bestuur wensen wij jullie fijne feestdagen en op naar een prachtig 2019!