Nieuw bestuur Sparta Korfbal Nijkerk!

Door • 4 maart 2019 • Categorie: Bestuur

Wat?
Een nieuw bestuur Sparta Korfbal.

Wie zijn wij?
Wij zijn: Henk Buitink (Voorzitter), Hanneke van den Brom (Secretaris), Bram van Slooten (Penningmeester), Dennis van Sluijs (Bestuurslid) en Ruud Lohuis (Bestuurslid Sponsoring & PR).

Wat gaan we doen?
Met z’n vijven vormen wij het nieuwe bestuur binnen Sparta Korfbal. Wij vormen het dagelijks bestuur en wij gaan samen met jullie ervoor zorgen dat iedereen met veel plezier kan korfballen.

Wat is ons belangrijkste doel?
Spelplezier en het bieden van een veilige omgeving zodat jullie lekker en ongestoord kunnen korfballen!

Wat maakt ons zo uniek?
In deze samenstelling vormen wij een mooie mix tussen ervaring en de jonge en frisse visie vanaf de korfbalvloer.

Zijn de taken al verdeeld?
De taken zijn verdeeld en eenieder is het aanspreekpunt van verschillende commissies.

Zijn er ook speerpunten voor de korte termijn?
Met de verschillende commissies hebben wij een aantal speerpunten bepaald waaraan we dit jaar gaan werken. Speerpunten zijn o.a.: nieuwe website, verbeteren van de communicatie van en naar de leden, verhogen gezelligheid en sfeer binnen de club, beleid roken, scheidsrechters, trainersopleiding jeugd en zichtbaarheid bestuur.

Focus op jeugd of senioren?
Wij richten ons zowel op de jeugd als senioren, want de jeugd kan niet zonder de senioren en de senioren niet zonder jeugd. Doelstelling is het iedereen naar de zin te maken!

Hoe gaan we dit aanpakken?
Als bestuur zijn wij onderdeel van de vereniging en wij kunnen niet alles zelf. Wij willen dit graag doen met jullie; spelers, leden, ouders en iedereen die betrokken is bij Sparta Korfbal. Denk niet dat het allemaal vanzelf gaat, help ons en deel ideeën en ben betrokken bij onze club!

Wil je met ons in contact komen?
Zit je ergens mee, heb je een leuk idee, heb je iets gezien of gehoord en zou je dit met een van ons willen delen, loop dan gerust bij ons langs. Mocht dit niet lukken, neem dan gerust ook per mail contact op via bestuur@spartakorfbal.nl.

Als je een gerichte vraag wilt stellen, raadpleeg dan de pagina van het bestuur op de website. Hier staat precies weergegeven wie waar verantwoordelijk voor is, zodat je sneller bij de juiste persoon terecht komt!

Van links naar rechts:
Dennis van Sluijs | Henk Buitink | Hanneke van den Brom | Bram van Slooten | Ruud Lohuis