Wilco Batelaan gaat de HomeRide 2015 fietsen

Door • 5 juni 2015 • Categorie: Algemeen

Beste Sparta leden,

Dit jaar fiets ik mee met de HomeRide. Een 500 kilometer lange wielertocht waarbij ik met mijn team, de HAVIetsers binnen 24 uur, van Groningen naar Maastricht fiets. Hiermee haal ik geld op voor het Ronald McDonald Kinderfonds en verklein ik de afstand tussen zieke kinderen en hun ouders.

Met deze mail/brief wil ik een beroep op je doen voor een zeer gewaardeerde financiële bijdrage, klein of groot, voor dit goede doel.

Waar gaat het om?
Het Ronald McDonald Kinderfonds is een geweldig goed doel, dat ervoor zorgt dat zieke kinderen in het ziekenhuis hun ouders altijd dichtbij hebben. De ouders logeren vlakbij het ziekenhuis in een de Ronald McDonald huizen en kunnen op ieder moment bij hun zieke kind zijn. En dat heeft ook nog een bewezen positief effect op het genezingsproces!

HomeRide
Maar om de Ronald McDonald Huizen draaiend te houden, is er veel geld nodig. Om dat geld bijelkaar te brengen wordt op 27 & 28 juni de HomeRide voor de vijfde keer georganiseerd. Een 24 uur durende fietstocht van 500 kilometer van Groningen naar Maastricht. Dit jaar fietsen we voor het eerst door Ronald McDonald steden Den Haag en Leiden en passeren we Ronald McDonald huis AMC Amsterdam, het eerste Ronald McDonald huis in Nederland en zelfs in Europa. Met meer dan 1000 fietsers gaan we de HomeRide fietsen en willen we zo veel mogelijk geld inzamelen.

Ik hoop dat je met mij alle gezinnen met een ernstig ziek kind wilt helpen in een van de meest heftige periodes in hun leven. En dat kan heel simpel via deze donatiebutton:

http://www.homeride.nl/lid/wilcobatelaan/profiel/

Iedere bijdrage is welkom! Namens alle kinderen in het ziekenhuis en hun ouders alvast bedankt!

Wilco Batelaan