Spelregelavond Sparta!

Door • 21 december 2018 • Categorie: Scheidsrechters

Sinds een aantal jaar is KorfbalmasterZ door  het KNKV ingevoerd, dit is een diploma die iedere korfballer, coach en scheidsrechter behaald moet hebben. Dit geldt voor alle korfballende leden boven de 14 jaar in Nederland en dus ook voor alle Spartanen!

Vele hebben de online cursus al behaald, waaronder toppers uit onze selectie zoals Wouter van den Brom, Marieke van de Kraats en Anne Mulder! Om de leden die het nog niet behaald hebben een mooie start te geven, wordt er een spelregelavond georganiseerd. Deze zal vrijdagavond 25 januari 2019 plaatsvinden bij ons clubgebouw! Om 19.15 is de inloop en om 19.30 trappen wij de avond af met een opening van een echte KNKV-scheidsrechter.

De avond zal ongeveer een uur duren en wordt afgesloten met de uitreiking van een KNKV certificaat aan Sparta. Dit ‘Arbitrageproof’ certificaat heeft Sparta verdient omdat het goed geregeld is omtrent scheidsrechters en dit in de aankomende jaren nog verder verbeterd en gecontinueerd zal worden!

De onderstaande Spartanen zijn uitgenodigd om de verplichte* spelregelavond bij te wonen, overige belangstellende (ouders, spelers, scheidsrechters ect.) zijn van harte uitgenodigd om ook langs te komen.

Rian, Fleur en Nathan

Indi, Jesse, Jasper en Daniel

Amber, Jetske, Annick, Lotte, Selma, Jannake, Noa, Indy en Nadila

B1

Siophan, Carmen, Kevin, Lotte, Lars, Anouk, Daan, Jasmijn, Rika, Loïs, Bas en Sem

B2

Mirte, Henrianne, Dorien, Esther, Yara, Lana, Luna, Elvira en Stefanie

C1

Karsten, Roos, Nina, Kasper, Rene, Nikki en Amy

C2

Bas, Joshua, Bo, Youri, Dominique, Nathan, Anna, Jesse en Jade

C3

Ivar, Max, Amanda, Yara, Iris en Emma

*Deze avond is verplicht! Deze verplichting geldt omdat je deze online cursus moet behalen, anders mag je aankomend seizoen niet meer korfballen. Kan je deze avond niet, stuur dan een afmelding met geldige reden naar arbitrage@spartakorfbal.nl!

Arbitragecommissie