Spartanen opgelet!

Door • 15 mei 2018 • Categorie: Scheidsrechters

Beste Spartanen,

Nog maar een paar weken worden er wedstrijden gespeeld en dan is het korfbaljaar alweer voorbij. Maar om deze wedstrijden goed af te kunnen sluiten zijn scheidsrechters van groot belang. Na een succesvolle eerste helft veld en een succesvol zaal seizoen, waar zo goed als alle scheidsrechters kwamen opdagen, valt het nu een beetje tegen. Veel teams staan op het veld en hebben vervolgens geen scheidsrechter.

Daarom deze oproep aan jullie: Kijk nog even naar het fluitschema wanneer je moet fluiten en zorg dat je er staat wanneer het moet! Lukt het niet om te fluiten? Neem dan contact met je teamgenoten of de scheidsrechter poule op en zorg dat er vervanging op het veld staat!

Namens de arbitragecommissie bedankt voor de medewerking en veel succes met het fluiten van de laatste wedstrijden van het korfbaljaar!