Geef de scheidsrechter de hand!

Door • 1 oktober 2018 • Categorie: Scheidsrechters

Van 6 t/m 14 oktober is het de ‘Week van de Scheidsrechter’. Een actieweek om de aandacht te vestigen op de waardevolle inzet van de scheidsrechters op de sportvelden. Immers, zonder scheids geen wedstrijd!

Ook bij Sparta gaan wij ons (extra) inzetten voor de scheidsrechters deze dagen! Daarom dagen wij jullie uit om de scheidsrechter voor en na elke wedstrijd een handje te geven, misschien was je het niet altijd eens met de scheids, maar hij stond er toch weer voor jou en je team!

Voor alle scheidsrechters die in deze week fluiten is er ook nog een klein presentje vanuit Sparta, mede mogelijk gemaakt door IJscootje en Brasserie De Vuurtoren. Fluiten wordt dus steeds leuker!

In het speciaal bedanken wij onze KNKV-scheidsrechters/beoordelaars die zich elk jaar weer voor ons ingezet hebben en/of inzetten. Paul Kuyer, Nick van Meteren en René Zaal, jullie zijn de toppers van de arbitrage, wij wensen jullie veel plezier en succes met jullie verdere korfbalcarrière!

Spartanen! Geef de scheidsrechter de hand!