BELANGRIJK NIEUWS: INLEVEREN KLEDING EN NIEUWE KLEDING!

Door • 13 juni 2019 • Categorie: Kledingcommissie

Het is bijna weer zover; eind van het korfbalseizoen 2018/2019. Dit betekent dat de kleding weer ingeleverd moeten worden en wij ons gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen 2019/2020!

Dit jaar hebben wij maar liefst 4 kleding-inlevermomenten gepland:

• Dinsdag 18 juni van 18.30 – 19.30 uur
  • Woensdag 19 juni van 18.00 – 19.00 uur
  • Donderdag 20 juni van 18.30 – 19.30 uur

Omdat zaterdag 29 juni een Beachkorfbaltoernooi staat gepland voor o.a. A1, B1, C1, C2 en D1 bieden wij deze spelers/teams de mogelijkheid de kleding in te leveren op:

• Woensdag 3 juli van 19.00 – 20.00 uur

Locatie: Sparta Korfbal complex, kledinghok.

Kleding
Alle kleding dient schoon en in goede staat ingeleverd te worden. Kousen worden niet ingeleverd! Indien een nieuw paar kousen gewenst zijn, dan graag naam en juiste maat mailen naar kledingcommissie@spartakorfbal.nl

Kleding senioren 1 en 2
Wedstrijdshirts en inschietshirts ontvangen wij graag gewassen op bovengenoemde data retour.

Spelers die volgend seizoen wederom in de selectie gaan spelen kunnen hun kleding, pakken en tassen behouden. Indien vervanging of een aanpassing is gewenst, graag informatie mailen naar kledingcommissie@spartakorfbal.nl

Spelers of trainers die volgend seizoen niet langer actief zijn binnen de selectie, graag de kleding inleveren op bovenstaande data.

Kleding senioren 3, 4, 5 en 6
Kleding verzamelen in team tas en deze kan worden ingeleverd tijdens bovenstaande momenten.

Kleding A1, B1,C1
Ieder individu graag de volgende kleding inleveren op bovengenoemde data:

1x wedstrijdshirt
1x broek of rok
1x inschietshirt
1x tas

Kleding overige teams
Kleding graag per team in de team tas inleveren! Dus niet individueel inleveren, maar via de teamleider of coach.

Indien de kleding is beschadigd of ontbreekt zonder eerdere berichten zal deze kleding in rekening worden gebracht.

• Wedstrijd shirt of inschietshirt € 15,00
  • Broek of rok € 10,00
  • Trainingspak (geen uitbetaling van de borg a € 20,00)
  • Tas € 15,00

Kledingmaten
Verzoek is dat alle teamleiders en/of coaches een inventarisatie binnen het huidige team doen van de gewenste kledingmaten (shirt en broek/rok) voor het seizoen 2019/2020. Deze nieuwe maten dienen met naam in een overzicht gestuurd te worden naar kledingcommissie@spartakorfbal.nl

Indien er geen nieuwe maten worden doorgegeven, wordt uitgegaan van de kledingmaat van het seizoen 2018/2019. Indien blijkt dat bij de start van het nieuwe seizoen niet correct te zijn, houd dan a.u.b. rekening met een levertijd van enkele weken!

We gaan uit van de volgende shirt maten: 128. 140, 152, 164, S, M, L, XL

Er kan gepast worden op de inleveravonden.

Geef a.u.b. jouw nieuwe maten op tijd door! Alle maten dienen voor 22 juni 2019 binnen de kledingcommissie bekend te zijn.

Extra opmerking
Eind seizoen 2017/2018 hebben wij het bericht ontvangen dat de huidige wedstrijd- en inschietshirt lijn door de kledingleverancier Hummel uit het assortiment is genomen. Omdat deze lijn uitstekend past bij Sparta Korfbal proberen wij deze lijn zo lang als mogelijk in stand te houden. Voor de meeste maten kan helaas niet meer bijbesteld worden, dus wij vragen enige medewerking van de spelers hierin. Mocht blijken dat het niet mogelijk is een compleet team van kleding te voorzien dan zullen wij een nieuwe lijn shirts introduceren.

Indien er vragen zijn stuur dan a.u.b. een mail naar kledingcommissie@spartakorfbal.nl.