Nieuwe kc

Door • 14 juni 2018 • Categorie: Kantinecommissie

 

Na een aantal jaren is het tijd voor een nieuwe ploeg in de kantinecommissie. En die hebben we! We zijn blij dat vanaf volgend veldseizoen de volgende mensen zorg dragen voor de kantine, de bezetting, de inkoop en de vele andere belangrijke taken die daarbij komen kijken.

Marieke van de Ridder : Voorzitter
Patricia van den Brom : Inkoop
Jeannette van de Bunt : Bezetting
Hans Lok : Administratie, vergunningen en kleingeld

Daarbij zullen Danielle, Handan, Sandor en Robert nog op de achtergrond beschikbaar zijn indien nodig om hen te ondersteunen.

Wij wensen de nieuwe KC veel succes toe en namens Sandor en mijzelf (Robert) bedanken we de kantinevrijwilligers voor al hun tijd en energie die zij erin hebben gestoken en natuurlijk ook aan ALLE spartanen voor hun hulp de afgelopen jaren tijdens zaterdagen en grote evenementen. Zonder jullie hulp hadden we het nooit allemaal kunnen organiseren.
Na 8 jaar actief te zijn binnen de kantine, eerst als barman en daarna binnen de commissie, zal Sandor zich gaan richten op zijn drukke werk bij De Salentein en op zijn aanstaande verhuizing. Na 5 jaar verantwoordelijk te zijn voor de kantinecommissie zal Robert zich focussen op zijn werk in België.

De kantinecommissie zal altijd bereikbaar blijven op via kc@spartakorfbal.nl of via kcspartakorfbal@gmail.com

Alvast proost op het nieuwe seizoen!