Schoonmaakcommissie

Beste sporters,

Al jaren doen wij als schoonmaakcommissie onze uiterste best om ervoor te zorgen dat er elke week weer schoon en fris gesport en gedoucht kan worden. Wekelijks worden wij daarbij bijgestaan door een aantal ouders en clubleden.

Wij hebben contact met SaniQ, een bedrijf gespecialiseerd in hygiëne. Dit bedrijf levert Sparta vanaf nu de schoonmaakmiddelen, toiletpapier e.d.. De dispensers en toiletrolhouders zijn inmiddels vervangen zodat we gebruik kunnen maken van grotere (en goedkopere) producten. Als proef hebben we nu ook een speciaal middel voor de tegels in de douchruimtes. Een schuimend goedje, opspuiten, even in laten trekken, afspoelen en klaar. Door de werking van speciale enzymen is het hierdoor wel heel makkelijk schoonmaken! Zoals gezegd is dit een proef. Als blijkt dat het werkt dan zullen wij daar uiteraard mee doorgaan.

Het schoonmaakrooster heeft iedereen inmiddels ontvangen en staat ook op de website. Uiteraard kunnen we ook op dit gebied nog vrijwilligers gebruiken.
Via schoonmaakcommissie@spartakorfbal.nl kun je jezelf aanmelden om een paar keer per jaar een klein uurtje de handen uit de mouwen te steken.

 Ans, Hester, Fred, Jan en Jan

Schoonmaakrooster voorjaar 2017