Kledingcommissie

Ruud Lohuis – bestuurslid kleding, algemeen coördinerend
(bestellen kleding, sponsor contacten, webshop)
Marieke Lozeman – voorzitter kledingcommissie en algemene coördinatie kleding
Martwilda Mostert – beheer kleding
Wilma Bouw – beheer kleding
Beja van der Veer – beheer kleding

Email: Kledingcommissie@spartakorfbal.nl

De Kledingcommissie van Sparta Korfbal verzorgt kleding voor alle spelende leden binnen de club. Onze clubkleuren zijn oranje-wit en dit is dan ook terug te zien in de kleding. Het shirt is het Hummel Everton Oranje-Wit shirt. Op de linkerborst staat ons logo in het wit gedrukt. Bij dit shirt dragen de heren een witte korte broek en de dames een wit rokje. Witte kousen maken het tenue af.

Sinds 2014 heeft Sparta Korfbal een eigen kledingplan, dat ervoor zorgt dat ieder spelend lid passende kleding krijgt. In juni organiseren wij daarom kleding inleveravonden en pasavonden. Op onze accommodatie hebben wij een eigen kledingruimte, waarin wij kleding verzamelen, bewaren en een kleine voorraad beheren.

Aan het begin van het seizoen wordt per team een teamtas verstrekt met wedstrijdshirts en rokjes/broekjes aan de teambegeleider. De teambegeleider is er verantwoordelijk voor dat de kleding behandeld en gewassen wordt, zoals in het kledingreglement (aanwezig in de teamtas en op de website) vermeld staat. Aan het eind van het seizoen levert de teambegeleider de teamtas met hetzelfde aantas shirts en rokjes/broekjes weer in bij de kledingcommissie.

Voor enkele teams zijn er door de sponsors trainingspakken en inschietshirts beschikbaar. Deze worden aan het begin van het seizoen door de leden individueel opgehaald bij de kledingcommissie tegen een borg van 20 euro. Als de kleding in goede staat weer wordt ingeleverd aan het eind van het seizoen, dan krijgt men de 20 euro borg terug. Is de kleding kapot door onzorgvuldig gebruik, dan wordt de 20 euro borg gebruikt voor herstel/vervanging.

Indien er vragen zijn t.a.v. kleding, je niet de juiste maat van kleding hebt of andere zaken dan is ons algemene email adres : kledingcommissie@spartakorfbal.nl. Wij zetten je vraag naar de juiste persoon door!