Kantine Commissie (KC)

T: 06-10708771 E: kcspartanijkerk@gmail.com
Daniëlle – Barbezetting zaterdag + doordeweeks
T: 06-54301688 E: kcspartanijkerk@gmail.com

Mocht je een van ons nodig hebben kun je ons ook bereiken op kc@spartakorfbal.nl.

Voor de kantinedienst vrijwilligers: Heb je vragen over de kassa, de inkoop, wat je moet doen en wat voor vragen je ook mag hebben kun je contact opnemen met Robert.

Wil je een evenement organiseren, een vergadering willen houden of een teamuitje in de kantine vieren?
Neem contact op met Robert en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Vragen over de bezetting (evenementen zoals schoolkorfbaltoernooi, Hemelvaart, Startdag, Slotdag e.d. en voor gewone doordeweekse of diensten in het weekend) kun je contact opnemen met Marieke en/of Daniëlle.

Verder zijn we altijd opzoek naar extra vrijwilligers. Momenteel zijn we met een hele kleine club mensen die ontzettend veel werk verrichten en het zou mooi zijn als we de diensten kunnen verdelen over meerdere mensen.

Proost!

Bekijk hier het huidige rooster