Sparta neemt Arbitrageproof Certificaat in ontvangst!

Door • 28 januari 2019 • Categorie: Arbitragecommissie

Afgelopen vrijdagavond was er bij het sportcomplex van Sparta een spelregelavond voor de jeugdleden van Sparta. Deze avond werd druk bezocht en was een groot succes! De jeugdleden kregen uitleg over de arbitragecommissie, wie de leden zijn en wat ze precies doen. Daarnaast werd de aandacht gevestigd op KorfbalmasterZ, een online spelregelbewijs dat ieder korfballend lid boven de 14 jaar moet behalen. Het KNKV heeft dit spelregelbewijs opgesteld om de spelregelkennis van korfballers, coaches en scheidsrechter te verbeteren.

Tegen het einde van deze avond mocht Dennis van Sluijs, namens Sparta en de arbitragecommissie, het Arbitrageproof Certificaat in ontvangst nemen. Het certificaat werd overhandigd door Henkdrik-Jan Brandsma van het KNKV. Met dit certificaat profileert Sparta zich als een vereniging die zich inzet voor de scheidsrechters en deze hoge standaard ook zal bewaren en bewaken!

De arbitragecommissie bedankt alle aanwezigen en in het speciaal Hendrik-Jan Brandsma van het KNKV.

Arbitragecommissie
Frank, Thijs, Dennis