Regeling scheidsrechters gewijzigd!

Door • 11 maart 2019 • Categorie: Arbitragecommissie

Sinds dit jaar is de arbitragecommissie structureel op de zaterdag aanwezig om scheidsrechters begeleiding te bieden! Alleen is dan wel belangrijk dat iedereen aanwezig is. De afgelopen weken is er geen één zaterdag geweest dat alle scheidsrechters kwamen opdagen. Dit is voor onze vereniging een groot probleem, dus kijk op dinsdag op de website en als jouw naam staat vermeld dan wordt je de eerstvolgende zaterdag verwacht te fluiten.

Helaas zijn wij genoodzaakt de boete van €15,- euro te verhogen naar €25,- euro als je niet komt opdagen.
Dit geldt voor alle leden! Mocht je niet kunnen dan kan je een appje sturen naar 06 119 40 523 en dan is het misschien mogelijk om je wedstrijd voor €15,- euro te verkopen. De wedstrijd blijft jouw verantwoordelijkheid!

Wij hopen geen boetes uit te delen, dus kom even een uurtje fluiten!

Arbitragecommissie