A+B Adviesgroep Hemelvaarttoernooi van Sparta Korfbal

Door • 11 april 2019 • Categorie: Activiteitencommissie

Beste Spartanen,

30 mei 2019 is het weer hemelvaartsdag en dat betekent dat het 34e A+B Adviesgroep Hemelvaarttoernooi plaatsvindt. Een enorm drukke en gezellige dag voor ons als Spartanen maar ook voor “buitenstaanders”. Op de facebook.com/hemelvaarttoernooisparta leven wij naar die ene dag toe, informatie delen wij hierop en daarnaast vertellen wij leuke weetjes over het toernooi. Volg de pagina!

Het toernooi vraagt ook wat van de vrijwilligers binnen Sparta, zo verwacht de club ruim 600 bezoekers op 30 mei, die willen allemaal wat te drinken en/of wat te eten. ’s Avonds tijdens het feest stroomt het bier (en al het overige) rijkelijk en dit moet wel ingeschonken worden..

Lijkt het je leuk om alleen of samen met een vriend(in) te komen helpen op het toernooi? Hele dag beschikbaar 09.00 – 00.00 uur of een dagdeel beschikbaar, alle hulp is welkom. Let op, voor taken als bardienst en muntverkoop vragen wij personen boven de 18 jaar. Dus lijkt het je leuk om bij voorbeeld te helpen als bardienst, chef-barbecue, muntverkoop of andere taken, trek aan de bel! Je kunt contact opnemen met Wouter via 0624518225.